НОВИНИ


Цветан Василев: Ликвидаторът на КТБ Пеевски и партньорът му Борисов са притеснени

9 12154 20.02.2017
Цветан Василев: Ликвидаторът на КТБ Пеевски и партньорът му Борисов са притеснени
Цветан Василев

Тези дни се наблюдава изключителна активност при синдиците на фалираната от действията на държавните институции Корпоративна търговска банка АД. Това написа банкера Цветан Василев в официалната си страница със заглавие: Доклад на синдици или сюжети за ОПГ.


Очевидно, назначенията на Владислав Горанов и Радослав Миленков са притеснени от нарастващото обществено недоволство от тяхната дейност. Още по-притеснени изглеждат действията на истинския ликвидатор на банката Пеевски и на неговия партньор Борисов.

Нескопосаното четиво на двете лица (синдици), отговорни за осребряването на имуществото на банката (едното от които е в отчайващ конфликт на интереси, предвид факта, че поне до края на май 2014 г. е поддържал сметки на фирми в ликвидация в банката), налага няколко основни извода:

Изключителна ограниченост и невъзможност за справяне със задачата;
Силна зависимост от ликвидаторите на КТБ АД и техните слуги;

 

Прилагане на двойни стандарти при изпълнението на техните правомощия при драстично нарушаване на специално изменения по този случай Закон за банковата несъстоятелност;

 

Единствена цел на този доклад е да ме постави отново в ролята на злия гений според инструкциите на ликвидаторите на КТБ АД, пише Василев.


Целият текст може да прочетете в рубриката "Гласът на жабата"


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама