НОВИНИ


Мирчев: Няма лошо деца и внуци на бивши политици да влязат в НС

8 3550 21.02.2017
Мирчев: Няма лошо деца и внуци на бивши политици да влязат в НС
Стоян Мирчев

В нашите листи има достатъчно опит, но залагме и на нова визия. Сигналът на обществото е ясен и ние го разпознахме. Това каза в сутрешния блок на БНТ Стоян Мирчев, кандидат за депутат от БСП.


Той коментира и темата за листите на партията. Водени са разговори с ген. Шивиков и е преценено, че съдебните дела са пречка. Това е общо решение. Продължаваме напред.
Не виждам нищо лошо деца и внуци на бивши политици да следват стъпките на своите роднини. Тези хора трябва да ги съдим по това, което са свършили. БСП има за цел да задържи резултатите от президентските избори и да ги покачи. Проблемите, с които трябва да се справим, са много. Не искам да се връщам на конкретни грешки, защото те са направени. Изводите също са направени и трябва да гледаме напред.

Изборът на шеф на ДАНС по времето на Пламен Орешарски беше грешка, но не виждам защо трябва да се връщаме толкова назад. Аз заставам с името си и гарантирам, че ще се постарая да изпълня всичко, което съм обещал, разкри Мирчев.

Аз лично съм против увеличаване на военното присъствие на НАТО в Черно море. Информацията засега е малко. Конфликт между НАТО и Русия няма да доведе до нищо добро за Европа и в частност за България. Черно море е зона, която не трябва да се увеличава с допълнителна военна сила от едната или другата страна. Нека министърът на отбраната да излезе и да даде повече информация, призова Мирчев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама