НОВИНИ


Бившият главен секретар потвърди новина на Фрог за убиеца на Георги

1 4861 23.02.2017
Бившият главен секретар потвърди новина на Фрог за убиеца на Георги

Бившият главен секретар Георги Костов потвърди новината, съобщена първо във Фрог нюз, за задържането на убиеца на Георги в Борисовата градина. Това, което мога да кажа е, че вчера колегите от СДВР проведоха реализация по арестуване на извършител на територията на столицата. Случаят е един от най-значимите през 2015 г.,каза той.


По-късно през днешния ден колегите ще дадат повече информация. Не е коректно да коментирам детайли от разследването.  Нека поздравим колегите от СДВР и софийска градска прокуратура. И когато някои псевдоексперти се упражняват по сутрешните блокове, нека да стават прави, допълни той.

По непотвърдена информация, извършителят е студент по право, променил външността си. През 2015 година, когато е станало убийството, е бил ученик. В момента той е на 19 години.

Полицията е арестувала двама братя, заподозрени за убийството на 15-годишния Георги Игнатов. Младежът беше убит на 2 юни 2015 година в Борисовата градина в столицата, съобщи пък Нова тв.

Единият от братята е арестуван в дома му, а другият - на работно му място след нощна смяна. По информация на Нова тв бащата на момчетата е полицай.

Игнатов беше намерен убит с нож на 2 юни, 2015 година на пейка в Борисовата градина. Камери в района заснеха как от мястото се опитва да избяга младо момче. Дълго време полицията се опитваше да намери извършителя. Кадрите дори бяха изпратени в чужбина за обработка.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама