ПОЛИТИКА


Н. Марков: ДПС ни държи в смъртна хватка с ноу-хау

9 11211 24.02.2017
Н. Марков: ДПС ни държи в смъртна хватка с ноу-хау
Николай Марков

Никак не е случаен походът на известни публични фигури към ДПС. Не това е същественият проблем. На ваше място бих помислил много внимателно кой точно е ”електоратът” на Слави Бинев, например. Ще ви дам и един жокер - не са отделни хора, защото на такива той не разчита. Меко казано - не го интересуват. Това казва експертът по сигурността Николай Марков.


За съжаление, този "електорат" не е малко, организиран е в строга система и е достатъчно влиятелен по всички нива на държавата. Да оставим това на страна, въпреки, че не трябва да се подценява, заради снимката на самото преформатиране на някои цели в държавата!, допълва той.

Освен този факт, обаче, всички пътища започнаха да водят не само до Рим, но и до ДПС. Това вече е признак за процеси, дълбоко скривани до днес от обществото и, вероятно, с изчерпана възможност да останат толкова дълго в сянка. Това е онази смъртна сянка, която държи България в изолация от цивилизования свят, като "секретна" колония на таен наш враг. Не свързвайте врага с етноса - ще сгрешите!, категопричен е той във фейсбук.

Да, ДПС управлява цяла България! Прави го по съвършен модел, относим само към политическо ноу-хау от световна величина. Държавата България е с ампутирана имунна система да се защити!!! Намираме се в смъртна хватка, при това в пълно безсъзнание. Не се заблуждавайте, че партиите имат значение, дори големите. Те на практика са едно голямо нищо, зад което е скрита истината. Мога да ви кажа и поименно хората-пешки в цялата система, но това няма да помогне за разплитане на кълбото. Всичко е почти необратимо!, Смята бившият офицер от НСО.

Днес имате президент, служебен премиер и прочее институции. Утре ще имате партии, циркаджии в тях, официална власт и т.н. Всъщност нямаме нищо, освен илюзиите си за демократична държава. А тези илюзии ежедневно отнемат живота, защото във вените ви тече бавно действаща отрова. Ако не изтрезнеем като по чудо, нямаме шанс..., смята Марков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама