АКТУАЛНО


ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха полицейски началници в Плевен

8 24577 27.02.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха полицейски началници в Плевен

Четирима полицаи, от които двама началници са арестувани при секретна акция на МВР в Плевен. Това съобщиха за Фрог нюз разследващи.


Рано тази сутрин пред областната полицейска служба се изсипали куп ченгета, облечени с жилетки на „Вътрешна сигурност”. Белезници щракнали върху китките на четирима души, един от които бивш зам.-директор, а друг-настоящ началник на районно управление в региона. След задържаните е и ексшеф на районно управление в Плевен. Причината - кражба на цигари от склад в плевенското село Згалево за близо 6 млн. лв.

Папиросите били иззети при различни полицейски акции и се пазели отговорно като веществени доказателства. По принцип складът се охранявал денонощно от служители на МВР.  В един момент, обаче стоката се изпарила. Предполага се, че тя вече е пласирана на пазара, а организаторите на кражбата са си  прибрали печалбата.  Очаква се прокуратурата да съобщи повече подробности за операцията на дирекция „Вътрешна сигурност”.  В момента обвинителите прецизират обвиненията на арестуваните мъже. Подобно задържане на ченгета не е имало никога в плевенската полиция. Всички служители са в паника от неочакваната акция.

Фрог първи дава гласност за нея. Припомняме на колегите, че журналистическата етика  изисква да цитират източника си, когато се позовават на друга медия.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама