НОВИНИ


Поптодорова се оправдава: Забравих плика в ръката си

15 10170 28.02.2017
Поптодорова се оправдава: Забравих плика в ръката си
Елена Поптодорова

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова разкри своята версия за инцидента на летището във Варшава, където бе задържана за кражба на козметика. Припомняме, че Поптодорова била задържана с дипломатически паспорт, но не потърсила контакт с българското посолство в Полша.


По думите й просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че кремът е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора.

 

Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми. Дългогодишният ни дипломат е глобена за кражбата.

 

От Министерството на външните работи също потвърдиха информацията, че бившият ни посланик в САЩ е била задържана на летището във Варшава. По данни на управлението на полицията на летище „Окенче” във Варшава на 27 февруари в 16 ч. Поптодоворва е била задържана за кражба на козметика от безмитен магазин на летището на стойност 1640 полски злоти, които се равняват на почти 400 евро.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама