ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


Кандидати за депутати от БСП подариха картички и мартеници на столичани

0 3967 01.03.2017
Кандидати за депутати от БСП подариха картички и мартеници на столичани

Кандидати за народни представители на коалиция „БСП за България“ от трите многомандатни избирателни района в София подаряваха картички и мартеници на столичани.


Водачът на 23-ти МИР Жельо Бойчев, вторият в листата на 24-ти МИР Георги Свиленски, вторият в листата на 25-и МИР Михаил Христов, заедно с председателя на Градския съвет на БСП - София Калоян Паргов и други кандидати за депутати честитиха Баба Марта на граждани и разговаряха с тях. "Честитихме на софиянци този хубав и традиционен празник, символ на пролетта и промяната. Тази промяна, която е така необходима днес на България“, коментира Жельо Бойчев.

 

Калоян Паргов видя символика за предстоящ успех, тъй като програмата със събития в кампанията на коалиция „БСП за България“ стартира навръх толкова обичания празник Баба Марта, който според традицията известява наближаването на пролетта.

 

„Честита Баба Марта на всички! Радвам се, че началото на кампанията започна точно с любимата традиция да си разменяме мартеници, коментира Калоян Паргов. Заедно с кандидати за народни представители от трите многомандатни района в София решихме да подарим картички и мартеници на столичани и с това да ги призовем - заедно да пазим българщината, да обичаме родината си и да съхраняваме традициите, въпреки времето на противоречия и противопоставяне, в което живеем. Защото само заедно можем да направим България по-добро място“, каза още Калоян Паргов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама