ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


Владислав Горанов: Популизмът, който всички партии са взели на прицел, оставя ГЕРБ относително самотни за европейската интеграция

0 3079 16.03.2017
Владислав Горанов: Популизмът, който всички партии са взели на прицел, оставя ГЕРБ относително самотни за европейската интеграция

Популизмът на останалите партии, сред които дори ДПС говори за спасение, остава ГЕРБ относително самотни в целта ни за запазване на европейската интеграция на България.


Затова трябва да отстояваме и продължим посоката, която вече сме заложили в програмата си. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ София в 24 МИР Владислав Горанов по време на среща с представители на бизнеса в столичния жк. Обеля. На срещата присъстваха още и кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР Теменужка Петкова, Снежана Дукова, Лъчезар Иванов, Красимир Ципов и Анна Александрова.

 

Срещите на бизнеса с администрацията вероятно не са от най-приятните. Крайно време е да принудим администрацията да обърне бюрокрацията към себе си. Не бива гражданите да стават куриер, който обслужва администрацията. Искаме занапред например, когато се изисква бележка за липса на данъчни задължения, това да се извършва автоматично между администрациите, разясни още Горанов пред присъстващите бизнесмени.

 

Водачът на листата на ПП ГЕРБ в Силистра Теменужка Петкова обясни приоритети на ГЕРБ в сектор Енергетика. “Вие като бизнесмени знаете, че няма нищо по-лошо от популизма. БСП раздават обещания и искат държавата да се намеси остро в различни сектори. Затова е важно да изострим сетивата си и да не допускаме БСП за пореден път да излъжат гражданите. И няма по добър пример за безхаберие от страна на БСП като този в енергетиката”, заяви Теменужка Петкова по време на срещата.

 

Представителите на бизнеса задаваха доста въпроси по време на дискусията в сферите на икономическия растеж, образованието и липсата на кадри, както и правосъдието.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама