ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


Цветанов в Димитровград: ГЕРБ ще изгради физкултурни салони във всички училища в страната

0 3342 17.03.2017
Цветанов в Димитровград: ГЕРБ ще изгради физкултурни салони във всички училища в страната
Цветан Цветанов

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, кметът на Димитровград Иво Димов и кандидати за народни представители посетиха спортна зала „Младост“ в Димитровград. Залата в момента се ремонтира, благодарение на целева субсидия от 3 милиона лева, отпусната от правителството на Бойко Борисов. Тя не е ремонтирана от създаването си преди 40 години.


Цветан Цветанов заяви пред присъстващите, че само при стабилно правителство на ГЕРБ е възможно да продължат да се правят такива мащабни инвестиции. “Спортът е важен и ние винаги сме се отнасяли с необходимото внимание към изграждане на спортни зали, фитнес площадки и съоръжения във всички населени места. В следващ мандат на ГЕРБ ще отделим 130 милиона лева, за да осигурим физкултурни салони във всяко училище. Това е реално изпълнима политика”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

 

В ход е ремонтът, при който спортна зала “Младост” ще придобие изцяло нов облик. Направена е хидроизолация на покрива. Предвидено е модернизиране на вътрешните пространства: цялостна подмяна на настилките и на облицовките за по-добра шумоизолация, както и на съществуващите инсталации - парни и климатични. След приключване на ремонта залата трябва да има изградени коментаторски кабини, команден пулт за озвучаване, ново осветление, нови седалки, обособяване на кафене и на зала за свикване на пресконференции. Новост на фасадата на зала ще бъде оформено информационно пространство (табло), от което ще се виждат афиши за предстоящи спортни събития.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама