ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


Ивайло Московски: Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят

0 3401 18.03.2017
Ивайло Московски: Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят

„Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят. Там, където сме сгрешили, ще поискаме прошка и ще се коригираме”, каза Ивайло Московски на среща с жителите на община Долни Дъбник. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Цецка Цачева, Пламен Тачев, Владислав Николов, Ралица Добрева, Мирослав Минчев и Диана Данова.


Ивайло Московски подчерта, че програмата на ГЕРБ е разработвана изключително прагматично, с ясната преценка, че обещаното ще бъде изпълнено в управленски мандат на ГЕРБ. Напълно реалистично е в условията на силна икономика да се вдигнат заплатите и пенсиите до нивата, които прогнозираме. Ускореното изграждане на АМ „Хемус” и създаването на индустриална зона в региона на Плевен са условията, които гарантират икономически подем в областта. С мерките, които залагаме в сферата на образованието, ще се въздейства както на безработицата, така и върху качеството на образованието, съобразено с нуждите на пазара”, каза Ивайло Московски.

 

„БСП не знаят и не могат да управляват.Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли „златния пръст” на Атака и какво последва за държавата?”, риторично попита присъстващите в залата втората в листата на ГЕРБ Цецка Цачева. „Полицаите вместо да пазят хората по малките населени места, пазеха управляващите. Тежка техника на Жандармерията беше опасала Народното събрание. Ето в такава ситуация работихме ние в продължение на година. Народното недоволство сложи край на това безумие”, припомни тя. Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот? Над 6 млрд. лева плати кабинетът Борисов 2 за Мариците 1 и 3, за двата реактора в Белене, за КТБ. Плати ги, за да има държава”, каза Цачева. Започнахме промени в закона за съдебната власт, в НК, повишихме санкцията за тежки ПТП. Имаме много поводи да се гордеем”, обобщи кандидатът за народен представител от ГЕРБ Цецка Цачева.

По темата за сигурността отношение взе третият в листата на ГЕРБ, кандидатът за народен представител Пламен Тачев.

 

„Във всяко населено място ще има полицай. Ще работя да не се омаловажават дребните кражби чрез промени в НК. Ненаказаните такива престъпления са предпоставка за рецидив”, категоричен бе Тачев.

 „Това са най-важните избори за ГЕРБ. Опонентите ни манипулират хората с резултатите от президентските избори, като се кичат с чужди лаври. Това не е тяхно постижение и сега е момента да го докажем. Ние нямаме практика да коментираме опонентите. Разчитаме на всичко, което ГЕРБ е направил до момента, на прагматичните решения в програмата ни и на факта, че всичко това ще стане факт в управленски мандат на ГЕРБ”, обърна се към хората кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама