ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


Предстоящи събития на ПП ГЕРБ- София за 19. 03. 2017г. (неделя):

0 3490 18.03.2017
Предстоящи събития на ПП ГЕРБ- София  за 19. 03. 2017г. (неделя):

23 МИР


От 11:00 часа кандидатите за народни представители Димитър Главчев, Александър Ненков и Антоний Кръстев ще присъстват на пролетен концерт в  Южния парк,  вход от бул. Гоце Делчев. На същото място на открита приемна за граждани от 11: 30 кандидатите за народни представители Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев ще представят пред столичани основни приоритети от програмата на ПП ГЕРБ.

 

 

От 16: 00 часа Валентин Николов, Мария Илиева, Зорница Русинова, Павел Савов и Димо Василев, кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР, ще разговарят с граждани в Младост 4, пред магазин “Фантастико”.

 

24 МИР

 

От 11: 00 часа водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Владислав Горанов ще присъства на празничен водосвет за здраве в жк. Дружба-1, парк “Езерото”. От 15:00 часа Горанов и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска, Драгомир Агайн и Цветан Тодоров ще посетят националния фермерски пазар на ул. Оборище, на който ще присъства и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. От 16: 15 Владислав Горанов и кандидатите за народни представители от 24 МИР Джема Грозданова, Даниел Костов и Евгения Алексиева ще разговарят с граждани на открита приемна пред Народен театър “Иван Вазов”.

 

25 МИР

 

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт в Северния парк в столицата. Началото на събитието е от 15:00 часа,  очаква се на събитието да присъства и кметът на Столична община и зам.- председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама