НОВИНИ


Евгений Михайлов вилня в студиото на Хекимян, стигна до бой с Юлиан Ангелов

30 16969 21.03.2017
Евгений Михайлов вилня в студиото на Хекимян, стигна до бой с Юлиан Ангелов

Луд скандал развихри в студиото на Антон Хекимян кандидат-депутатът от ДОСТ Евгений Михайлов. Режисьорът обвини журналиста, че цяла седмица агитира в полза на БКП-БСП и завръщане на възродителния процес.


Искате нов възродителет процес ли? Свързвате ДОСТ с Турция! Непрекъснато Ердоган, Турция, Евгени Михайлов...В момента се готвят да нарушат българската институция хора юристи, политици.. ., изригна  Михайлов.

Цял месец вие се занимавате с възстановяване на комунистическия режим и агитирате българите. Какво искате – нов Възродителен процес ли, искате да подкрепите Корнелия Нинова за това какво ни е отнела демокрацията? Цяла сутрин ви слушам как говорите срещу Турция, срещу Ердоган... Вие ни наричате с Боздуганов еничари, защото искаме да разрушим монопола на Доган, продължи тирадата си режисьорът.

Какво общо имат ДОСТ с Турция и Реджеп Ердоган, попита представителят на ДОСТ водещият, който му зададе въпрос какво ще се случи с отношенията между България и Турция. И отново Михайлов повиши тона: Скоро ще видите турски флаг на българско училище, ще видите неща, които няма да ви се харесат, ако продължавате провокацията срещу ДОСТ и попита какво да направят от партията с много хора, техни избиратели.

Нямате морал, вие сте срам - наля масло в огъня с появяването си националистът Юлиан Ангелов. Той захвърли книгата за Възродителния процес, която Михайлов поиска да му подари.За малко да се стигне до бой.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама