НОВИНИ


Борисов потупа Радев по рамото за твърдостта му спрямо Ердоган

10 13857 24.03.2017
Борисов потупа Радев по рамото за твърдостта му спрямо Ердоган
Бойко Борисов

Заведох дело срещу Нинова тихо и без много шум за думите й, че крада. Бях в 4 клас, когато се качихме на чужда джанка, видяха ни и смачкахме един лук. Баща ми ме би, а майка ми ми говореше. Имаше много превенция. Знам, че чуждото не се пипа. Това разказа в предаването „Здравей, България” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Познавам се лично с Елена Йончева. Бяхме в добри отношения. След като я изгониха от президентството, явно на нея й е прикипяло. Влязохме с Елена в диалог, който българските граждани едва ли трябваше да чуят. Но така са решили, така стана. Така обясни Борисов конфликта си с журналистката.

 

Имам много приятели с БСП. Не мога да бъда остра с Нинова, защото зад нея стоят милион избиратели. Трябва да може да говориш с опонентите си, продължи Борисов. Той заговори за среща между Нинова с Доган: По време на избори двамата опоненти, които публично заявяват, че няма да правят коалиция, са се виждали. Има 2 тези за това – подкрепа на президенстките избори и назначения в правителството.  Нинова казва, че се виждала с Карадайъ. Няма какво друго двамата да си кажат освен да говорят за президентските избори или за назначения.

 

По скалата трябва да спечелим изборите с 11. Имаше една партия с 140 народни представители. Имаше подкрепа от Патриотите и РБ. Ние поискахме предсрочни избори. Така обясни Борисов желанието да получи висок резултат на изборите.

 

Дядо ми е изваден от вкъщи и са го били с тояги, а в смъртния му акт пише, че е умрял от червен вятър. Трябва да се отнесем с почит към хората, които са ги яли прасетата в Белене. Не може да се гавриш с паметта на хората. Трябва да уважаваме и Митко Палаузов, и Ястребинчетата...Така отговори Борисов на нападките на социалиста Крум Зарков вчера пред НТ.

 

По време на президентските избори БСП се възползва от това, че техният избирател е проруски и партията вее руското знаме. Тя експлоатира проруските чувства на избирателите и след изборите не изпълнява обещанията си към тях. Изборите за президент минаха с руския МИГ 29, минаха с това, че Крим е руски. Още през 90-те години умните комунисти са разделили политолозите на сини и червени. Кънчо Стойчев и Андрей Райчев са даденост, без тях не могат да минат българските медии. Така обясни Борисов  твърденията на в. „Уолстрийт джърнъл”, че БСП е получила тайна стратегия как да спечели изборите.


След Косово и Крим някой може да забие знаме в Кърджали и да каже: „Това е наше”. Така обоснова Борисов позицията на ГЕРБ да се обяви против присъединяването на Крим към Русия.

 

„Турският президент Реджеп Ердоган всеки ден заплашва Европейския съюз, включително и България. Аз знам колко твърди и внимателни трябва да сме с него. България може да стане терен на сблъсък между Турция и Запада”, предупреди той.

 

Борисов похвали президента Радев за твърдата му позиция спрямо Ердоган. Подкрепям това, което направи, аз щях да направя същото, отбеляза бившият министър–председател. „България не дава, но и не приема уроци по демокрация. Особено от държави, които не спазват върховенството на закона”, заяви вчера държавният глава по адрес на Ердоган.

 

Живея с около 1500 лв. Заплатата ми е добра – 4,500 лв. Все още ме охранява НСО. По време на кампания плащаме за това със субсидията на партията. Имам „Мерцедес” от 68-а година. Той е реставриран и е в гаража ми в Банкя, отговори Борисов на лични въпроси.

 

Той определи Нинова като фантастична и бъдещ диктатор.

 

С Валери Симеонов е в добри отношения, както и с Карадайъ. С Марешки ходехме на спорт заедно, но той е мое разочарование, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Моите дрехи са от Агресия. Ако платът е по-скъп, костюмът ми струва  400-500 лв., обясни експремиерът колко пари дава за дрехи. 

 

На въпрос кога за последно е плакал, Борисов каза: Плаках последно на погребението на Ваньо Танов. От погребението на майка ми не съм плакал. Домъчня ми за Танов и се разплаках. Иначе не съм ревлив.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама