НОВИНИ


С. Станишев става археолог, Ц. Цветанов лови риба

2 5171 28.06.2009
С. Станишев става археолог, Ц. Цветанов лови риба

Премиерът Сергей Станишев отива на археологически разкопки. Днес той ще посети Праисторическия център за добиване на сол, който се намира на 8 км от град Провадия в посока с. Бозвелийско.



На мястото проф. Васил Николов от Националния археологически институт и музей на БАН и директорът на общинския исторически музей в Провадия Николай Христов ще представят археологическа находка, която според учените е от голямо значение за археологията.

След събитието Сергей Станишев ще се срещне с граждани на площада в град Провадия.

Продължават срещите на председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и във Великотърновско. В 10.00 часа той ще участва в спортен риболов край Долна Оряховица, в 11.30 ще подпише споразумение с представители на Съюза на репресираните в предизборния щаб на ГЕРБ, в 18.00 часа ще се включи в предизборен концерт на ГЕРБ в Златарица, а в 19.30 часа ще посети Марянския манастир в община Елена. В село Константин ГЕРБ организира концерт. Ще пее абдикиралия от БСП-мероприятията Веселин Маринов.

Цветанов ще представи кандидатите за депутати на ГЕРБ за област Стара Загора на предизборен митинг-концерт от 20.00 часа на площада пред общината в града.

Вчера в този район бе лидерът на ДПС Ахмед Доган. „В миналия парламент имахме 34 депутати, а сега се надявам, че ще минем 40", каза на среща с избирателите в с. Копринка той. В свой стил той поиска 10 000 гласа от Старозагорско, с които ДПС ще има един мандат за първи път в региона. „Регионът е много труден, с много проблеми, но ние можем да помогнем, посочи Доган.

"ДПС ще подкрепи мажоритарния кандидат на левицата в Старозагорски регион", заяви още лидерът на ДПС Ахмед Доган.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама