НОВИНИ


Береану: Следват голям политически цирк и несигурност

2 4831 26.03.2017
Береану: Следват голям политически цирк и несигурност
Владимир Береану

Голямото его на Нинова и голямото его на Борисов наблюдаваме през цялата кампания. И двамата лидери нямат печеливш ход. Следват голям политически цирк, несигурност и нестабилност. Това коментира журналистът Владимир Береану.


Всички говорихме, че идва промяна. Май не идва?, коментира журналистът и бивш медиен съветник на служебното правителство Иван Гарелов.

 

„Дали сега Борисов е в по-изгодна позиция, отколкото преди подаването на оставката – оспорим е този въпрос. В самата БСП може би не са завършили вътрешните противоречия. Партията като че ли изгуби тонус в последната седмица. Външната обстановка се измени в последната седмица заради отношенията с Турция. В последната семица изведнъж Борисов пък стана толерантния, мекия”, анализира Гарелов.

 

Журналистът Емил Кошлуков добави: „ГЕРБ четири пъти побеждават на парламентарни избори. Няма такова чудо в съвременната българска политика. За БСП резултатът не е добър. ВОЛЯ ще се разпадне. Ще има депутати, които ще започнат да подкрепят първата сила сами”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама