НОВИНИ


„В кризис“: Непотопяемият Бойко Борисов се връща на власт

5 4464 29.03.2017
„В кризис“: Непотопяемият Бойко Борисов се връща на власт
Бойко Борисов

Непотопяемият Бойко Борисов се връща като премиер на България, констатира руското икономическо онлайн издание ”В кризис”.


"Само по себе си това не е изненада. Борисов редовно си отива и всеки път идва отново. Новината е другаде - този път той се върна под лозунга за противопоставяне срещу Руската федерация и бодър марш към Европа", се казва в коментара за резултатите от парламентарните избори в България в неделя.

 

Изданието „Утро“ прогнозира нова политическа криза в България.

 

„И основното, което вълнува днес властите в Русия, е какво ще предприеме при това положение лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Най-вероятно той за пореден път ще оглави правителството“, пише „Утро“.

 

Главната интрига в България е кой ще успее да формира коалиционно правителство, подчертава "Валдай", електронно издание на едноименния международен дискусионен клуб.

При все че ГЕРБ има повече шансове, не е изключено потенциалните му партньори, изморени от продължителното му доминиране на българската политическа сцена, да предпочетат по-слабите социалисти, с които може да спазарят по-изгодни условия. Както вече е ставало и преди.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама