НОВИНИ


Сезонът на „партенките“

2 3840 03.04.2017
Сезонът на „партенките“
Партенки

И цъфна пролетта, и настана сезонът на партенките. Медийният комфорт, който получават „победителите“ от предсрочния парламентарен вот е невиждан в най-новата история на България.


Цената му е хвърляне на димки в общественото пространство, лесно смилаеми, пикантни и в обобщение – непредставляващи обществено значими теми. Каквато например е изборът на следващото правителство или подготвяната нова тройна коалиция.

 

Вместо това в първата седмица след това чухме само, че Слави Трифонов е цензуриран, алчни бизнесмени посягат на Копривщица и медиите на Пеевски са пуснали стенограма на разговор на едни хора.

 

В крайна сметка се оказа, че Слави Трифонов няма да бъде цензуриран, Копривщица няма да бъде застроена, а сигурно ще се окаже и, че стенограмата не е съвсем легитимна.

 

През това време Борисов, Симеонов, Каракачанов, а защо не и Марешки, най-вероятно вече са нагласили кабинета. Под зоркия поглед на Доган и Пеевски, разбира се. През това време скочиха и цените на тока, парното и водата, при това със сериозно увеличение, но пак никой не се трогна.

 

Честит сезон на „партенките“.

Михаил Кръстев, Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама