НОВИНИ


Експертът С. Велков: До 10 часа ИД ще обяви атентаторът за свой мъченик

0 4054 04.04.2017
Експертът С. Велков: До 10 часа ИД ще обяви атентаторът за свой мъченик
Славчо Велков

Скептичен съм, че е открито второ взривно устройство, което е било първо. Това е невъзможно, защото движението щеше да е преустановено. При това взривното устройство е взривено в движение между две станции и това е акт на мега тероризъм. Това е тежък акт на политически тероризъм, заяви експертът Славчо Велков.


Би могло да се каже, че машинистът е предотвратил повече жертви, действал е по правилата, допълни експертът.

Обикновено отговорността се поема между 24 и 48 часа. Джалилов е обикновено момче, което не  прави впечатление. Но в тези бивши азиатски държави ислямистките идеи не са чужди. До десетина часа Ислямска държава ще обяви този човек за свой мъченик. Но той е имал информация за пътникопотока, за местоположението на Путин., обясни  той.

Забранените организации в Русия са Ал Кайда , Ислямска държава и  Кавказки емират. Русия препъна ИД в Сирия и това можеше да се очаква. Това може да се очаква и срещу Турция, която днес започва операция в Сирия.

Избягвам да дам отговор на този въпрос. На 100% сигурност на метрополитен не може да се гарантира, така Велков отговори на въпрос за сигурността на софийското метро.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама