ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 2 юли

0 4115 01.07.2009
Предстоящо на 2 юли

Представят хода на кампания срещу купуване на гласове; както и данни от национално представително изследване за електоралните нагласи на българите за Парламентарните избори 2009 г.



В 14.30 часа в Гранитната зала на Министерски съвет премиерът Сергей Станишев ще представи инициативата „Софийски процес – замразени конфликти”.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще започне делото срещу Ал. Кичатов за убийството на Ю. Кутепкин.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще започне делото срещу Джок Полфрийман за убийството на А. Монов.

От 9.00 ч., в сградата на Българската стопанска камара ще се проведе заключителна конференция по проект на БСК по Оперативна програма „Административен капацитет”.

От 10.00 часа в заседателната зала на МВР ще се проведе първата среща на Организационния комитет за наблюдение на напредъка на тунинг проекта “Ефективно практическо приложение на новото европейско законодателство в сферата на миграционната политика и по-нататъшно укрепване на институционалния капацитет на дирекция “Миграция”.

В 10.00 часа в Детската секция на УМБАЛСМ „Пирогов” ще бъде отбелязан първия рожден ден на клиниката по смехотерапия.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА Дирекцията на природен парк "Витоша" ще представи дейността си за 2009/2010 г.

В 11.00 часа столичният кмет Бойко Борисов ще открие новоизградените ОДЗ № 3 и многофункционална спортна площадка в с. Казичене.

В 11.00 часа в Историческия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще открият тематична експозиция от постери на тема: “Свобода и демокрация”, посветена на 20-годишнината от падането на Желязната завеса.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА Представителството на Върховния комисариат за бежанците на ООН, ще представи книгата „Бежанци и медии”.

В 11.30 часа в „Феста София” на пресконференция ще бъде представен филмът „Sofia – The City Of God’s Wisdom” заснет по случай 130-годишния юбилей на София като столица на България.

От 12.00 часа пред Народния театър „Иван Вазов” духов квинтет от Оркестъра на американските Сухопътни войски в Европа ще изнесе концерт в чест на 233-годишнина от подписването на Декларацията за независимостта на САЩ.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще бъде представен ходът на кампания срещу купуване на гласове.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА „Център за анализи и маркетинг” ще представи данни от национално представително изследване за електоралните нагласи на българите за Парламентарните избори 2009 г.

В 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ПП „Българска левица”.

В 15.00 часа министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще пререже символично лентата на новата сграда на ГД “Досъдебно производство”. Ще присъстват директорът на Европол Роб Уейнрайт и президентът на Колегията на Евроджъст Хосе Луис Лопес да Мота.

От 20.00 часа ще бъде открита галерия „Мисията”, която е към Държавният културен институт към министъра на външните работи.

От 17.00 часа в Русе Национална Асоциация на Българския Бизнес и Организация за Обществена Самозащита – ЕДНО организират протест срещу високите лихви на банките.

От 11.00 ч. в УМБАЛ „Св.Марина” – гр. Варна министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие в Отделението по образна диагностика нов позитронно-емисионен компютърен томограф.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама