ПОЛИТИКА


Петков: В този парламент ще има много извращения

6 6286 18.04.2017
Петков: В този парламент ще има много извращения
Румен Петков

Очаквам в този парламент да има много извращения и отмятания от предизборните обещания. Пример за това са пенсиите. Много е патриотично да обещаваш нещо и после в името на властта да се отказваш. Примерите са още много. Това заяви Румен Петков от АБВ.


Патриотично е да вееш националния флаг по границата, за да попаднеш в новините за минута и половина и после да излъжеш хората. Ще призовем хората от Плевен на протест. Протест срещу лъжата, срещу скока на цените на тока, парното, водата. В Плевен този скок беше най-осезаем. Протест срещу лъжите на юнаците, допълни той пред bTV.
В този парламент влиза и една партия, за която ние сме сигнализирали и днес ще предоставим още доказателства в прокуратурата. Говоря за "Воля" и Веселин Марешки. Тази партия е нелегитимна и трябва да бъде заличена. Всички тези извращения отвращават хората. Този парламент ще стартира с една лъжа и смятам, че няма да изкара цял мандат. Някой не си е свършил работата и е регистрирал партии незаконно, може и срещу рушвет. Същото важи и за ДОСТ. Те са опасни за националната сигурност. Ние ще продължим да сигнализираме всички институции. За съжаление президентът Румен Радев не реагира по никакъв начин, каза още Петков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама