НОВИНИ


Измръзналите жени били просякини

0 4402 18.04.2017
Измръзналите жени били просякини

Трите измръзнали жени, открити снощи край Ботевград, са били просякини, изхвърлени край пътя от кола. Това научи Фрог от запознати.


Както съобщи софийската областна полицейска дирекция жена на 42 г и двете и дъщери, на 16 и 19 г от Поморие, бяха открити в тежко състояние около 19,40 ч вчера при обход на полицейски патрул. По-късно майката почина от измръзване, а едната и дъщеря е в критично състояние в „Пирогов”.

Трите жени, които са ромки от Поморие, са намерени в местността „Малините” на пътя за Ботевград след слизането от магистрала „Хемус”. Първоначално полицаите помислили трите за проститутки, защото точно в тази местност край пътя целогодишно се подвизават местни и приходящи жрици на любовта, които обгрижват потока от тираджии към и от Видин.

Полицаите открили майката все още жива, но извиканата линейка се забавила с около 40 минути. От разпитите станало ясно, че трите дами се занимавали с просия и били в София за празниците.

На прибиране са били изхвърлени от автомобил и зарязани насред полето на студеното време и градушката. Те не могли да кажат кой ги е изхвърлил и защо.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама