НОВИНИ


Борисов: БСП не са страшни, да се плашим от Господ

12 4894 04.07.2009
Борисов: БСП не са страшни, да се плашим от Господ
Бойко Борисов

Когато дойдем на власт ще има възмездие за всички, взели незаконно сгради, гори, земи. Нека Станишев го нарича реваншизъм, за мен е върховенство над закона и ще има наказуемост и възмездие.



Това обяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той избра знаково в Кърджали да завърши предизборната кампания на партията в страната.

На централния градски площад в петък вечерта се събраха над 5 хил. привърженици на ГЕРБ. Кърджалийци коментираха, че това е най-масовият предизборен митинг в района. Само преди дни Доган успя да събере около 3 хил. привърженици, и то докарани с автобуси от цялата област.

БСП не са страшни, трябва да се страхуваме само от Господ, обяви пред родопчани столичният кмет. Той предупреди кърджалийци, че ако на 5 юли гласуват за БСП, все едно подкрепят Доган и ДПС и един ден ще се срамуват от този си избор. Бойко Борисов разкри, че в Кърджали червената партия уж играела опозиция на ДПС, а в София деляли заедно баницата. Местният лидер на БСП – Милко Багдасаров(Борисов го нарече Мангасаров)се опитал заедно със Стефан Данаилов да го заблуждават за ситуацията в областта.

Дойдоха в кабинета ми и ме излъгаха, но повече няма да ги пускам, щом имат наглостта да мамят хората, закани се Борисов. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама