НАРОДЕН ГЛАС


Сашо Диков: Цацаров е скопен по линия на морала

12 15481 29.04.2017
Сашо Диков: Цацаров е скопен по линия на морала
Сашо Диков

Главният прокурор Сотир Цацаров е скопен по линия на морала. Това кака журналистът Сашо Диков по БиАйТи в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“.


Ако бяхме нормална държава, той  никога нямаше да бъде избран за главен прокурор и то при положение, че жена му участва в съмнителна сделка. Безспорно Цацаров е  интелигентен, кадърен. Но не си върши работота. Няма да се уморя да го представям. Пета година няма нито едно обвинение за корупция по високите етажи на властта.

 

Искам да попитам: Нормално ли е лъжец да бъде начело на ВСС като Димитър Узунов? Новина е, че член на прокурорската колегия на ВСС е гласувала да се извърши проверка за срещата в ЦУМ.  Има ли нещо по-нормално от проверка в тази ситуация? Корнелия Нинова е против анкетна комисия по скандалния случай. Как е възможно това? Всеки се страхува от проверка-Цацаров, Гергов, БСП. Бойко Борисов говори глупости. На два пъти поде плахо да се прекрати работата на този състав на ВСС, но се уплаши.  Има нещо  чудовищно-един премиер лъже,  един председател на НС като  Цецка Цачева също лъже. Един  Димитър Узунов доказано лъже. Лъжата стана норма на поведение.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама