ПОЛИТИКА


Първо във Фрог: Младен Маринов става главен секретар на МВР

1 21846 04.05.2017
Първо във Фрог: Младен Маринов става главен секретар на МВР
Младен Маринов

Настоящият шеф на столичната полиция Младен Маринов ще бъде главен секретар на МВР. Това съобщиха за Фрог нюз източници от ГЕРБ.


Медийни публикации свързват Маринов с модела КОЙ и депутата от ДПС Делян Пеевски. Именно той ръководеше охраната на парламента по време на протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски. Любопитното е, че Младен Маринов винаги е отговарял за охранителна полиция и няма грам опит в оперативната работа. Сега, обаче на неговите плещи ще легнат делата с най-чувствителна информация. Факт е, че назначаването му ще бъде прецедент. Кожата му беше спасена веднъж от модела КОЙ, след като негови подчинени влязоха в ТВ7. Тогава отговорност понесоха само негов заместник и шефа на 6-то РУП. Завършил е сержантското училище в Пазарджик и Академията на МВР.

На директорския пост в СДВР го издигна бившият главен секретар Светлозар Лазаров. Твърди се, че двамата са работили навремето като охрана на безследно изчезналия подземен бос Мето Илиенски и още оттогава датира познанството им.  До този момент нито един от тях не е отрекъл въпросните твърдения. По време на предишното управление на Бойко Борисов, депутатът от РБ Атанас Атанасов непрестанно искаше оставката на Маринов заради факта, че СДВР е на последно място по резултати в цялата страна.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама