НОВИНИ


Валентин Радев призна: Харесах си Младен Маринов за главен секретар

4 4772 04.05.2017
Валентин Радев призна: Харесах си Младен Маринов за главен секретар

Новият министър на вътрешните работи Валентин Радев призна пред Би Ти Ви, че си е харесал шефа на СДВР Младен Маринов за главен секретар на МВР.


С това той потвърди новината на Фрог по-рано днес, че Маринов е гласен за шеф на професионалното ръководство на ведомството. Раев казва, че си е "харесал" той Маринов, но истината е, че така му е наредено "отгоре" и той само изпълнява. Причината е, че Радев няма понятие за положението в МВР, нито за кадрите.

Станах министър на МВР по волята на премиера. В партията решихме, че е хубаво двете министерства-МВР и МО да работят добре заради международното положениеq  каза Радев по БТВ. Човек съм на ГЕРБ и на Цветан Цветанов. Кого да попитам, освен него. Той е бил там. Естествено него и Бъчварова. Ще се допитвам до него и до премиера.  Харесал съм си един от колегите за главен секретар. Дано да не изненадам Цветан Цветанов като го кажа. Това е шефът на СДВР Младен Маринов.

Аз съм много комуникативен и всички проблеми ще решаваме заедно. Днес ми докладваха за изкривяване в реформата. Там има проблем. Ние идваме да направим нещо полезно. Няма да правя реформи. Ще има повече образование. Ще направим реформа в Академията на МВР. Ще има повече обучение на полицаите на терен. Те трябва да са подготвени. Много искам да приключим единната информационна система.


 



Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама