ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 7 юли

0 3931 06.07.2009
Предстоящо на 7 юли

Президентът Първанов се среща с медиите заради изборите за 41-во НС; кметът на София дава старт на програмата за основен ремонт и изграждане на улици и пътища;



Президентът Георги Първанов ще има среща с медиите заради изборите за 41-во Народно събрание
.

Кметът на София Бойко Борисов ще даде старт на програмата за основен ремонт и изграждане на вътрешноквартални улици и общински пътища. Началото на изпълнението на програмата ще започне от общинския път Панчарево- Бистрица , кръстовището на ул.” Бистришко шосе” и ул. „Беликата” /в края на Панчарево/.

Тържествена церемония по сдаване и приемане на поста на началника на отбраната
ще се състои от 11.00 ч. в Министерството на отбраната.

Официалното откриване на кампанията за популяризиране на Националната стратегическа референтна рамка на Република България 2007 – 2013 година ще се състои от 11.00 часа в хотел „Радисън” - зала №6 .

От 11 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция по повод фестивала на изкуствата в Смолян – Джулай Джаз 2009.

От 11.30 часа в София прес ще се проведе пресконференция на посолството на Франция на тема 130 години дипломатически отношения между Франция и България. В брифинга ще участват Етиен Дьо Понсен – посланик на Франция, Пиер Клуе – първи секретар и секретар по печата, Нина Кунова – пресаташе, Ванеса Мерме – аташе.

ДКЕВР ще проведе открито заседание за разглеждане на доклад относно утвърждаване на цени на природния газ за "Ситигаз България" АД. Заседанието ще се проведе от 10.00 ч. в сградата на комисията. ДКЕВР насрочва обществено обсъждане на проект на решение относно утвърждаване на цени на природния газ за "Рилагаз" АД. Обсъждането ще започне от 10.30 ч.

Ректорското ръководство на СУ ще даде пресконференция по кандидат-студентските въпроси от 11.00 часа в новата конферентна зала.

От 19.00 ч. на откритата галерия на Столична община в Градската градина, ще бъде открита изложбата "Лицата на София - 1879/1944".

КТ „ Подкрепа” ще даде брифинг на тема Оценка от изборните резултати и очаквани предложения за първи антикризисни мерки.

От 11.00 часа в Гранд хотел “София” ще се проведе заключителна пресконференция по проект на КЗК „Повишаване на ефективността при използването на публичните ресурси чрез засилване на прозрачността на процедурите по обжалване на възлагането на обществени поръчки и предоставянето на концесии”.

Православната църква прославя Света великомъченица Неделя. Тържествената Света Литургия в митрополитската катедрала ще оглави лично Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Максим.

От 10.30 часа в залата на БТА-Пловдив ще се проведе пресконференция с ръководството на Община „Марица” по повод приключването на първата фаза на проекта „Грижа в семейна среда за независимост и достоен живот на хора с различни видове увреждания и самотно живеещи възрастни хора”.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама