ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Днес се сбогуваме с Джако

1 5637 07.07.2009
Днес се сбогуваме с Джако

Стиви Уондър, Марая Кери, Лайънъл Ричи и Ъшър са сред звездите, които ще присъстват на погребението на краля на поп музиката Майкъл Джексън, съобщи Асошиейтед прес.



Прощалната церемония в памет на Джако ще се извърши в Стейпълс сентър в централната част на Лос Анджелис. Сред знаменитостите, които ще отдадат последна почит на поп легендата, са бъдат още Брук Шийлдс, Дженифър Хъдсън и Мартин Лутър Кинг Трети.

След погребението на идола на поколения меломани, Стейпълс сентър ще стане свидетел и на "шествие" на слонове и коне. 11 азиатски слона и седем коня ще влязат в комплекса през страничен вход, преди откриването на циркова програма, която ще бъде представена в залата. От компанията, собственик на цирка успокоиха, че слоновете не се притесняват от големите тълпи, светлините и шума и няма опасност от неприятни инциденти по време на погребението.

Цирковото представление ще се състои на същата арена, на която ще бъде ритуалното сбогуване с певеца, но животните, сред които има и големи представители на семейство котки, ще бъдат държани зад решетки, докато хората се разотидат.

Адвокатът на бившата съпруга на Майкъл - Деби Роу заяви, че тя няма да присъства, за да не отвлича ненужно вниманиетона многобройните почитатели, дошли да кажат последно “Сбогом” на любимия си Джако.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама