ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 10 юли

0 4105 09.07.2009
Предстоящо на 10 юли

Еврокомисар М. Кунева представя нова информационна кампания насочена към потребителите в България; заседава Изпълнителното бюро на НС на БСП; публично представят шведското председателство на Европейския съюз.



В 15.00 часа президентът Георги Първанов ще се срещне с президента на Международна федерация по волейбол Цзичжун Вей. Срещата ще се проведе в сградата на Президентството.

От 12:00 ч. в Информационния център на Европейския съюз европейският комисар за защитата на потребителите Меглена Кунева ще представи нова информационна кампания насочена към потребителите в България.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков и зам.-министърът на вътрешните работи Калин Славов ще дадат пресконференция от 10.00 часа в МВР по повод обвиненията за корупция при обществената поръчка за изработването на новите български документи за самоличност.

Главният архитект Петър Диков ще откриe първата конференция по проект за създаване на електронен регистър на архитектурната информация в Столичната община. Откриването ще се проведе от 14.00 ч. в хотел „Арена ди Сердика”.

Ще се проведе заседание на Градския съвет на СДС от 18. 30 ч.

В Централата на БСП на ул. „Позитано” 20 ще се проведе заседание на Изпълнителното бюро на НС на БСП. За 15.00 часа е насрочена пресконференция.

От 11.00 ч. в хотел „Анел” Висшият съдебен съвет организира кръгла маса на тема: „Възможности на информационните системи за управление на съдебните дела и за мониторинга и контрола на дейността на вещите лица”.

В 8.00 часа започва кандидат-студентския изпит по български език и литература в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

В 9.00 часа в Министерството на външните работи ще започне финалният кръг на селекционния конкурс за български младежки делегати в ООН за 2009 г.

Публично представяне на шведското председателство на Европейския съюз ще се проведе от 11.00 часа в хотел „Шератон”.

От 11.30 ч. на 11 ет. в централата на КНСБ ще се проведе пресконференция, на която ръководството на Конфедерацията ще направи анализ на проведените избори за 41-то Народно събрание на Република България.

От 12.00 ч. в зала „Академика” в ЦУ на БАН се открива изложба, посветена на 25-годишнината на Научноизследователския кораб „Академик”, организирана от Института по океанология при БАН.

От 11.00 часа в Центъра за обществена подкрепа „Света София” ще бъде представена националната информационна кампания „Поправи детството.”

В 14.00 часа в зала 1 на Софийския университет ще се проведе кръгла маса на тема: „В лабиринта на транскрипциите”, посветена на проблемите на превода от старогръцки на български и представяне на преводната колекция Архетип.

От 11.00 часа Националният център за информация и документация ще даде начало на проекта «Оптимизация, интеграция и въвеждане на електронно управление на административните и информационните услуги по признаването на дипломи за висше образование и професионални квалификации, придобити в страните от Европейския регион и трети страни».

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама