НОВИНИ


Цветанов не даде големи надежди на полицаите за увеличение на заплатите

0 9051 06.06.2017
Цветанов не даде големи надежди на полицаите за увеличение на заплатите
Цветан Цветанов

Основателни са исканията на служителите на МВР за увеличение на парите в системата. Със 160 евро ще се закупи високопроходима техника. Не сме готови веднага да увеличим заплатите на полицаите, така както на учителите. Това заяви в предаването „Още от деня” бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.


Той коментира и исканата оставка на председателя на НС Димитър Главчев от БСП: „Нямаше основание да се поиска оставката на Димитър Главчев. Имало е решение за излизане от парламента. БСП търсят начин как да се държат на вълната на президентските избори. След като са се събрали, трябва нещо да решат. Решиха да поискат оставката на Главчев”.

 

На въпрос върху какво ще работят народните представители тези дни, Цветанов отговори: Ще се гледа Закона за концесията на първо четене в НС, ще се гледа законопроекта, който внесоха от БСП за жестономичния език, ще имаме доклад на омбусмана за 2016, ще има доклад от Комисията за защита на личните данни. Законът за движение по пътищата ще гледаме във вътрешната комисия. Връщаме се на нивата от преди 2-3 години по отношение на жертвите на пътищата, затова законът трябва да се промени”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама