НОВИНИ


Сините - срещу политическото номадство

13 4908 14.07.2009
Сините - срещу политическото номадство
Екатерина Михайлова

Единствено условие за участието на Синята коалиция в бъдещото управление на страната било отговорът на въпроса каква политика ще се прави.



Въпросът за Народното събрание и отношението между властите е сериозен и на него не трябва се гледа като на пазарлък и търговия, защото страната се нуждае от политическа стабилност, от работещ парламент и от изпълнителна власт, която да изпълнява законите, обяви по БНР Екатерина Михайлова, депутат от Синята коалиция. Навсякъде, където се конструира парламент и се излъчва правителство, има диалог и преговори, а споразуменията се правят на базата на политики.

Единствено условие за участието на Синята коалиция в бъдещото управление на страната било отговорът на въпроса каква политика ще се прави. Според сините в правителството не бива да влизат и бивши сътрудници на Държавна сигурност.

Синята коалиция ще настоява за пресичане на политическото номадство. Който е влязъл с вота на избирател в съответна политическа сила, би трябвало да си остане в нея, уточни Михайлова, а ако реши все пак да я напусне, не би трябвало да може да създава нови парламентарни групи. Подобни действия депутатката обяви за непочтени към избирателите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама