ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Меган Фокс - мечтаната жена

0 10130 15.07.2009
Меган Фокс -  мечтаната жена

Напоследък името на американската Меган Фокс нашумя ужасно много в публичното пространство. Повод за това са не само изявите й като филмова звезда, странните й навици и особената й страс към татусите, въздишките на красиви мъже по очарователната брюнетка.



Анкета, направена от списания "Heat", показа , че представителките на нежния пол също проявяват интерес към Меган, като тайно завиждат на красавицата заради съвършеното й тяло.

23-годишната звезда от "Transformers" оглави класацията "Завидно тяло 2009" на изданието. Тя измести на второ място Черил Коул, критикувана, че е много слаба.

"Знаем, че Меган Фокс се харесва на мъжете. Изненадахме се обаче колко бързо тя е повлияла и на жените. Те я сочат като звездата с най-желано тяло", коментира редакторът на списанието Джулиън Линли.

За читателките, участвали в анкетата, идеалната жена трябва да притежава лицето на Меган Фокс, ръцете на Дженифър Анистън, бюстът на Анджелина Джоли, извивките на Бионсе и краката на Кели Брук.

Според класацията на списанието тези знаменитости са и сред първите десет дами, които притежават "завидно тяло", и със сигурност притежават онези достойнства, които ги правят еталон за женска красота:
1. Меган Фокс
2. Черил Коул
3. Кели Брук
4. Бионсе
5. Анджелина Джоли
6. Дженифър Анистън
7. Джесика Алба
8. Дженифър Лопес
9. Кати Прайс
10. Риана
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама