НОВИНИ


Адв. Хаджигенов за Асеновград: Политиците имат интерес от безредията

0 11480 03.07.2017
Адв. Хаджигенов за Асеновград: Политиците имат интерес от безредията
адвокат Николай Хаджигенов

Политиците имат интерес от безредията. За липсата на наказания за ромите са виновни политиците. Те не правят нищо освен да веят проблема като байрак. Това заяви в предаването „Още от деня” адвокат Николай Хаджигенов.


Политиците всеки ден извършват престъпления – и в НС и МС, продължи той.

 

Не сме изключение от това, което е Европа. Често пъти съседите са врагове, често пъти малцинствата са врагове. България е много по-толерантна към малцинствата от Чехия, Полша, Унгария, заяви Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

 

Трябва да има интеграция за български граждани. Образованието е отвратително. Няма икономика, няма свобода. Гражданите у нас не са свободни, те са роби. Един тъп, необразован човек му не му остава нищо друго освен да мрази и мачка малцинствата, смята адвокат Хаджигенов.

 

Вчера беше пикът, ако няма нова серия инциденти. Всяка година лятно време това се случва. Не мисля, че ще е по-различно следващото лято, прогнозира Безлов.

 

На етническата карта ще играят политиците. Докато се бъркат, там където не им е мястото,  ще има проблеми с ромите, посочи Хаджигенов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама