ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 21 юли

0 4067 20.07.2009
Предстоящо на 21 юли

Заседава ПС на НДСВ; УС на Асоциацията на земеделски производители в България се срещат с бъдещия премиер.



Министърът на вътрешните работи в оставка Михаил Миков ще инспектира ремонтите на районните полицейски управления
в 11.00 часа. Министър Миков ще провери как вървят строежите на новите полицейски управления в София. Обиколката ще започне в 11 часа утре от Второ РУ, след което проверката ще продължи със строежа на Трето РУ, а по-късно ще разгледа изцяло санираните сгради на Девето и Пето РУ.

В Централата на НДСВ ще заседава Политическият съвет на партията. В 14.00 часа ще започне пресконференцията с участието на ръководството.

Управителният съвет на Асоциацията на земеделските производители в България ще се срещне с бъдещия премиер Бойко Борисов от 12.30 часа в Народното събрание, където заседава комисията по земеделие.

От 10.00 часа в Информационния център на Европейския съюз ще бъде представен доклад: “Социални дистанции и етнически стереотипи за малцинствата в България”

"Софийска вода" ще представи информация за изпълнението на инвестиционната си програма през първата половина от годината на язовир "Бели Искър".

От 10.00 ч. до 11.00 ч. в Международния пресклуб на БТА „Клуб - Журналисти срещу корупцията” и Прокуратурата на Р. България организират пресконференция на тема : Проектът „Усвояване на опита на комуникационната мрежа на OLAF и новите европейски модели за партньорство със съдебната власт” - резултати, изводи, мултипликационен ефект.

Заседанието на ДКЕВР ще започне
от 10.00 ч. в сградата на комисията.

Софийски градски съд ще проведе пресконференция по повод представянето на временно изпълняващия длъжността Пресаташе на СГС от 10.00 часа.

Държавната агенция по туризъм организира пресконференция
в 12.00 часа в БТА. По-късно в Гранд Хотел София от 18.00 часа ще бъде организиран коктейл.

В УНСС ще се състои писмения изпит по журналистика.

От 18.30 часа, в галерия-книжарница “София Прес”, на ул. “Славянска” 29 ще бъде открита изложба “Рисунки и малка пластика”, с автори Екатерина Русинова, Калина Христова и Валентин Савчев.

ПП „Ред, законност и справедливост” приветства определението на Димитър Узунов в Районен съд Сандански за задържане под стража на Реджеп Рахман Еми
н и ще следи внимателно насроченото за 14.30 часа заседание по дело 513/09.

В читалището на село Ветрино ще бъдат извършени безплатни прегледи от водещи офтамолози от България и САЩ. Прегледите се извършват във връзка с реализиранато Съвместно българо-американско хуманитарно учение „Черноморски доброволец 09”. Освен безплатната диагностика местните жители ще получат безвъзмездно 4 500 чифта очила, както и медикаменти и консумативи, част от които ще бъдат предоставени на МБАЛ-Варна към ВМА и пунктовете по места.

Ще се проведе първа среща за генериране на стратегически проектни идеи по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013 г. в гр. Гюргево, Румъния, в Трансграничния бизнес център.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама