НОВИНИ


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 4396 23.07.2017
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Княз Борис I“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


 бул. „Витоша“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“, бул. „Ген. Тотлебен“, бул. „Пенчо Славейков“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „ Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Солунска“ и бул. „Ген. М. Скобелев“ ъгъла с ул. „Лойош Кошут“.

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шандор Петьофи“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул. „Шандор Петьофи“ от бул. „Витоша“ до ул. „Цар Асен“

па ул. „Удово“ от ул. „Шандор Петьофи“ до ул. „Доспат“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Удово“ ъгъла с ул. „Шандор Петьофи“. 


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на  бул. „Възкресение“ жк. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“, бул. „Възкресение“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „ Вардар“ ъгъла с ул. „Даскал Коле“.


На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на  ул. 20 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Долни Богров


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  пред кметството.


На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на  бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Кукуряк“ до бул. „Овча купел“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адресбул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул.„Кукуряк .


На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Изгрев“ с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Младост“, ул. „Чавдар войвода“, ул. „Войнишки път“, ул. „Софийска“ от №35 до №69


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  ул. „ Софийска“ ъгъла с ул. „Войнишки път“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама