НОВИНИ


Първо във Фрог: Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън

1 9016 27.07.2017
Първо във Фрог: Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън
Арлин Антонов

Ексшефът на Национална служба за сигурност полковник Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън, съобщи той пред Фрог нюз. Ще се яви на изборите, които са на 8 октомври тази година, като независим кандидат.


От няколко села в общината е получил поканата, обяснява полковник Антонов и добавя, че познава района, тъй като като произхожда оттам.

 

Арлин Антонов е завършил военно училище, Военна академия и курс на НАТО, бивш депутат, бивш шеф на баретите, бивш директор на РДВР-Пазарджик. Той добива голяма популярност след като залови 73-мата роми, които изнасилваха и се гавриха с 70 български малолетни момичета през 1992 г.  След акцията полковник Антонов кара ромите в махалата да пеят химна на България на два гласа.

 

До избори се стигна, след като довчерашният градоначалник Станислав Николов стана обект на прокуратурата. Той е обвинен, че през 2015 г. в района на училище в града е блъснал 6-годишно дете, заради което то е с отстранен далак и половин черен дроб. Инцидентът с Николов бе потулен, но след като се вдигна медиен шум, му бе повдигнато обвинение. Отстраненият градоначалник е разследван и за това, че се е облагодетелствал от временната заетост.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама