ФРОГ МЮЗИК


Пуерториканка превърна“Despacito” в тотален хит

0 9952 02.08.2017
Пуерториканка превърна“Despacito” в тотален хит
Сулейка Ривера

Причината за невероятния успех на музикалния хит „Despacito” не е само горещият му ритъм. Вероятно клипът към парчето нямаше да е толкова гледан, ако в него не участваха и горещи красавици. Най-атрактивната сред тях безспорно е 29-годишната пуерториканка Сулейка Ривера, пише Dariknews.bg.


Тя е родена през 1987 г. На 19 печели титлата „Мис Вселена”. След конкурса обаче Сулейка решава, че истинската й страст е не модата, а актьорското майсторство. Така попада в теленовелата „Сладка тайна”. Ролята й там е последвана от още редица други. Екзотичната красавица има 5-годишен син - Себастиан Хосе. Отглежд го сама, защото е разделена с баща му. Споделя обаче, че и в момента е влюбена.

 

А обожатели със сигурност не й липсват. Впечатляващият й външен вид вероятно е една от причините клипът към „Despacito” да бъде гледан над 2,9 млрд. пъти в YouTube само за шест месеца, като се очаква съвсем скоро да детронира хита „See You Again” на Уиз Калифа и Чарли Пут.

 

Песента на пуерториканските звезди Луис Фонси и Деди Янки вече е най-стриймваното парче на всички времена с над 4,6 милиарда прослушвания през стрийминг платформите.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама