НОВИНИ


Опашка на границата ни с Македония заради Суперкупата на Европа

0 4904 08.08.2017
Опашка на границата ни с Македония заради Суперкупата на Европа
БГНЕС

Големият футбол се доближи на 200 км от българската граница. За първи път мачът за Суперкупата на Европа ще се проведе на Балканите.


Тази вечер европейските грандове "Реал Мадрид" и "Манчестър Юнайтед" ще спорят за трофея на стадион "Филип II Македонски" в Скопие. Стотици българи поеха към македонската столица, а това доведе до задръствания на Гюешево.

Температурите в града са около 38 градуса. Хората в Скопие казват, че от 2,3 дни са започнали да прииждат българи, както и други фенове и туристи, които предпочетоха да минат през България. Очаква се след края на срещата движението също да бъде натоварено.

 

По обяд запалянковците трябваше да чакат до час и половина на опашка, за да преминат граничния пункт "Гюешево" в деня на двубоя между Реал и Манчестър Юнайтед. Трафикът е станал по интензивен към 11 часа, според граничната полиция. Феновете бяха търпеливи, повечето се бяха сдобили с най-евтините билети - по 15 евро и очакваха с трепет да видят звездите от мегасблъкъка на стадион "Филип II Македонски", съобщава БНТ.

 

С търпение на границата трябваше да се зареди и Димитър Бербатов, който няма да пропусне възможността да гледа любимия Манчестър Юнайтед. Имаше и англичани, които бяха кацнали по рано с полети на нискотарифни компании и бяха наели коли от София.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама