НОВИНИ


Тормоз над свидетел по аферата „Суджукгейт“

1 3992 10.08.2017
Тормоз над свидетел по аферата „Суджукгейт“

Кирил Костов, който подаде сигнал срещу бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов за аферата „Суджукгейт“, се оплака от тормоз. По думите му той не само е проверяван от институциите, но и получава заплахи за живота си.


След като свидетелства по обвиненията срещу Живко Мартинов, Кирил Костов казва, че животът му  напълно се е променил. Движи се с охрана, а заплахите и жалбите срещу него не спират.

 

„Последният път ми изпратиха едни снимки, групата на Вълка колко хора е отстранила последните няколко дена. „Групата на Вълка” е от един филм, който сега тече по една българска телевизия и там групата на Вълка извършва убийства”, обяснява бизнесменът.

Семейството ми пък е подложено на постоянни проверки: „На 27 юли в обекта при съпругата ми сядат като клиенти служители на НАП, обслужени са, платили са си сметката с касов бон, всичко нормално. Впоследствие се представят като служите ни НАП, каквито са и започват проверка”.

 

Костов сподели, че проверката срещу него е приключила без нарушения. Започва обаче нова проверка, този път на него и съпругата му като физически лица. Костов изключа проверките да са случайност: „Живко Мартинов твърди, че директорката на НАП Варна е негово назначение, имат и други позиции, шефът на Ревизиите има близки отношения с него и ред други високопоставени служители на НАП контактуват с тия хора”.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама