ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Стриптизьорка разкри: Мъжете вече не харесват силиконови бюстове!

0 5399 15.08.2017
Стриптизьорка разкри: Мъжете вече не харесват силиконови бюстове!

Ана Делос, стрийптизьорка от повече от 8 години в московски клуб разкри в интервю, че мъжете вече не харесват жени, използвали пластична хихургия за да увеличат бюста или устните си.


В интервю за "Аргументи и факти", Делос, която е и бивша гимнастичка и майстор на спорта разказва как дамите, играещи на пилон в нощни заведения, прилагат свои хитрости ,за да изпразнят джобовете на мъжете.

"На първо място е това мъжът да те хареса и то чисто сексуално. Напоследък забелязвам, че публиката все по-малко се заглежда и възхищава от силиконов бюст или устни, повече търсят естествената красота", казва стриптизьорката.

Според нея, историите, в които клиенти подаряват на дамата от пилона автомобили или апартаменти са останали назад, в 90-те години на миналия век.Днес момичетата работят или на заплата, ако имат собствено шоу със запазена марка или на процент от консумацията.

"Най-младите и неопитни танцьорки в Москва получават около 50-60 евро на вечер.Средният доход на месец на една вече опитна стрийптизьорка достига до 5000 евро, но имайте предвид и многото разходи, които трябва да се направят-за такси, грим, прическа и костюм", казва Делос.

Тя посочва, че не е възможно клиентите да бъдат окрадени вечерта в нощния клуб. Но някои момичета са намерили начин да прибират парите им- едни посещават специални курсове за съблазняване на мъже, други ходят на курсове за хипноза. "Ако умееш да хипнотизираш мъжа, имаш шанс да изпразниш джоба му", уточнява танцьорката.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама