ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Женитбата = океан пълен с акули

1 5683 30.07.2009
Женитбата = океан пълен с акули

За много британски мъже думите “Омъжи се за мен” са толкова стряскащи, колкото да плуваш в океан, пълен с гладни акули. Това показва изследване на психолози от Острова, направено по повод премиерата на романтичната комедия "Предложението" със Сандра Бълок и Раян Рейнолдс.



Четирима от всеки пет представители на силния пол се ужасяват от мига, в който трябва да правят подобно предложение. Те предпочитат да нарушат традицията, като предоставят на дамите инициативата да предложат брак на своите партньори.

1/4 от участниците в проучването споделят искрено, че за подобен жест е нужен кураж, а предложението за брак - е най-страшното нещо в света. 23% от тях пък се чувстват най-несигурни в момента, когато трябва да поставят годежния пръстен на ръката на своята Жулиета.

Назад в класацията на “ужасите” се нареждат скокът с парашут, интервюто за работа или попадането в сектора на гостуващия футболен отбор с фланелка на домакина.

За разлика от мъжете, представителките на нежния пол се оказват доста по-решителни, когато става дума за сериозни намерения. 56% от анкетираните дами споделят, че с радост биха предложили брак на мъжа, когото обичат.
Седем от всеки 10 жени признават искрено, че си представят своята сватбата поне веднъж дневно.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама