БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Новият ”Кайен” на ”Порше” излиза на светло след дни

1 8867 24.08.2017
Новият ”Кайен” на ”Порше” излиза на светло след дни

”Порше” обяви, че официалната премиера на изцяло новото поколение ”Кайен” ще се състои на 29 август тази година. Събитието ще се проведе в завода на марката в Щутгарт.


Продажбите на модела ще започнат преди края на годината, а традиционно той ще се предлага с V6 и V8 турбо мотори, като сред тях би трябвало да има и дизелово предложение. По информация на Car and Driver oбаче, то няма да бъде достъпно поне в началото.

Причината е, че немците искат да изчакат шума около Дизелгейт от премине и чак тогава да пуснат дизеловия си Cayenne. В момента все още актуалното поколение на модела не се предлага с нафтов агрегат в Германия, тъй като местното правителство наложи забрана върху него.

Напълно възможно е новият дизелов Cayenne да е последният по рода си, тъй като Porsche възнамерява да смени технологията с електрифицирани агрегати в началото на следващото десетилетие.

След онлайн премиерата си на 29 август, 2018 Cayenne ще се появи пред публика и по време на изложението във Франкфурт в средата на следващия месец.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама