НОВИНИ


Георги Атанасов: Поканиха Бербатов да прави футболен Боливуд

0 7672 25.08.2017
Георги Атанасов: Поканиха Бербатов да прави футболен Боливуд
Георги Атанасов БГНЕС

Канят го да прави футболен Боливуд. Точно избира дестинациите за семейството си. Ако всичко върви добре, може да изкара още един сезон и да не се откаже, макар че е на 37 години почти. Бербатов съвсем леко ще показва качествата си и ще се поддържа с фитнес. Така коментира отиването на Димитър бербатов в Индия журналистът Георги Атанасов.


Димитър Бербатов отива в Индия по много проста причина - за пари. Индия и Китай са огромни страни с много богати хора. Той ще играе пред 50-60 000 души. Заплатата му ще е 200 000 евро на месец. Такава сума в Европа могат да се получат само в Барса, Реал, в Англия и Байерн Мюнхен, обясниоще Атанасов пред bTV по повод трансфера на Бербатов в Индия.

Отбори от ранга на Лион, Наполи и Фиорентина не могат да си позволят такава заплата. Много е наивно мнението, че е лошо да завърши кариерата си в Индия. Единствената спирка за Бербатов беше факта, че игра в Гърция. Той е постигнал върха, когато игра в Манчестър Юнайтед. Керала Бластърс е отбор, който е създаден от артисти. Ние може да се майтапим с Бербатов, но той ще вземе милион евро за 5 месеца. Избран е от мениджърите, защото е звезда и е световно известен. Да не го мислим, каза още Атанасов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама