НОВИНИ


Бащата на Никол: Убиецът й е искал да се докаже пред съучениците си

0 4100 28.08.2017
Бащата на Никол: Убиецът й е искал да се докаже пред съучениците си
Любомир Йончев

Бащата на 11-годишната Никол от Бургас - Любомир Йончев, е убеден, че убийството на дъщеря му е било планирано. Той определи като „пълен абсурд” твърденията, че причина за убийството е спор къде Никол и 15-годишният Иван, задържан за престъплението, да пушат наргиле.


„Това си е било планирано убийство, човекът е адекватен, всичко е направил както трябва. Доколкото разбрах от съседите, той живее на 300 метра от блока, убива я, взима си вещите и се прибира в тях”, каза Йончев в предаването „Тази сутрин” по bTV.

 

По думите му, Никол и Иван са си писали от 2 седмици, а 15-годишното момче е проучило  предварително слабите места на дъщеря му, питал я е какво обича да прави.


„Не знам как я е подлъгал да отиде от центъра до „Меден рудник”, коментира бащата. „Проучил е, поканил я, а тя се е вързала, защото е наивна”, допълни той. Според  него случилото се е „лош момент и лош късмет с неподходящ човек”.

„Искал е да се докаже пред съучениците си, че можел да бъде мъж, бил малтретиран в училище, бил податлив на мнение. Явно е взел изкупителна жертва”, каза още Йончев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама