НОВИНИ


Борисов пак захапа Нинова: Червената власт оневинявала престъпниците

3 4213 02.09.2017
Борисов пак захапа Нинова: Червената власт оневинявала престъпниците
Бойко Борисов БГНЕС

Без спорове с БСП за Закона за корупцията, една партия се оценява, когато е на власт, обяви премиерът Бойко Борисов във Варна на Летния университет, който организира ГЕРБ”.


"Когато те бяха на власт приеха закон, който оневинява тези, които вършат нередности. А имаха два пъти шанс. Не съм ги чул като в църквата - да влязат и три пъти да се отрекат от Сатаната. Не съм чул г-жа Нинова да каже - отричам се. Така, че това им кажете, когато искат да спорят", продължи той. .

 

Атакувахме им мандата. Те за всяко нещо сега викат ГЕРБ. Хайде ще се съдим пак. Само пращат сигнали до прокуратурата. Не могат да ни стигнат и 300 000 прокурори, продължи премиерът. Чета: "Пуснаха Яро, ядосъл Бойко". Хора, той вашите коли ще вземе. За вас го правя. Говореха така и за "Наглите". Отвличали хора, а веднъж се променили. Сега вой, след като отвлякоха момчето. Гледате ли филми? Виждате ли как се прави? Никой не казва - това правим в момента, друго.

 

Не харчете енергия в спорове, а в приоритети. Сега всички трябва да си дадем сметка, че всеки ще дава пари за тези хора, които не ходят на училище или с воля ще ги накараме да получат някаква квалификация. Става въпрос за стотици, хиляди деца. Някои трябва да са трети или четвърти клас, а не знаят дори цветовете, заяви Борисов. В образованието, мине не мине, правят големи глупости. Такава бе с черно-белите учебници. Затова наредих на министър Вълчев на първото място, където има повече журналисти, да даде пресконференция, за да знаят хората мнението ни, коментира още той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама