НОВИНИ


Ужас: Шеф на сиропиталище изнасилвал деца в продължение на 50 години

2 5035 04.09.2017
Ужас: Шеф на сиропиталище изнасилвал деца в продължение на 50 години

Директор на сиропиталище в Пирея е осъден на 40 години лишаване от свобода без замяна.


Тъмната история на „уважаван“ човек носещ маската на спасител е изнасилвал с години десетки деца от дома. В продължение на петдесет години, половин век, един човек, Константин Лалаунис, присвоил си маска на спасител безмилостно е измъчват десетки малки деца, съобщи "Български новини".

Маската падна разкривайки истинското лице: лицето на един тиранин, деспот, чудовище, който в продължение на години злоупотребява физически и психически млади момчета, деца, които са били отстранени от насилствената среда на техните семейства, за  да намерят любов и топлина.  Това е картината, която разкрива съдебния процес срещу Лалаунис.

Повтарящ се сексуален тормоз, жестоки наказания, безброй мъчения и  изолация от външния свят. Това е жестоката картина, която описват свидетелските показания срещу 86-годишния сега директор на дома в Пирея.

Децата са били бити, изнасилвани и тероризирани в продължение на 50 години от главният директор, каквато е официалната му титла. След ужасяващите и подробни свидетелство обаче, съдът даде 40 години строг тъмничен затвор на изверга.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама