ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 5 август

0 3935 04.08.2009
Предстоящо на 5 август

Заседава МС; откриват работните сесии на Шестдесет и вторият конгрес на Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва; срещат се настоящи и бъдещи майки на тема „Кърмене”.



В 10.00 часа започва редовното заседание на Министерски съвет.

В 9.00 часа в зала 3 на НДК ще бъдат открити работните сесии на Шестдесет и вторият конгрес на Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва (CIOR).

От 10.00 часа в сградата на Комисията за защита от дискриминация в София ще се проведе заседание на междуведомствената експертна работна група „Здравеопазване и социална политика” към комисията. Ще се обсъждат проблемите на пациентите с редки болести и онкоболните.

От 10.00 часа в ресторант Академията ще се проведе среща на настоящи и бъдещи майки на тема „Кърмене”, която е част от отбелязването на Световната седмица на кърменето.

От 10.30 ч., Mall of Sofia, Cinema city – кинозала 4, ще се проведе открита лекция за ползите от кърменето за майката и за детето. Лектор ще бъде д-р Анета Попиванова, неонатолог от СБАЛАГ „Майчин дом“, София.

В 10:30 часа в църквата „Св. Седмочисленици” ще се състои панихида за журналистката Живка Гичева, която загина в автомобилна катастрофа.

От 11.30 часа изпълняващият длъжността кмет на Столична община Минко Герджиков и Албена Атанасова – зам.-кмет в Направление „Здравеопазване, интеграция на хора с увреждания и социални дейности” ще открият Център за обществена подкрепа към Дом за деца „Асен Златаров”.

От 18.30 часа в книжарница „Хеликон” ще бъде представена новата книга на Иван Владимиров – Нав – „Смешна метафизика”.

От 13.00 часа в пресклуба на „Ред, законност и справедливост“ във Варна, лидерът на партията Яне Янев ще даде пресконференция.

В 10.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се състои презентация на Проект: „Реконструкция и рехабилитация на път ІV 66037 село Калояновец – село Ловец”.

От 18.00 часа в Палеонтологичния музей в Асеновград ще бъде открита изложба „Дарвин сега”, организирана от Британски съвет в партньорство с Националния природонаучен музей при БАН.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама