НОВИНИ


Само във Фрог: Жената на убития Боби Цанков поема разследването в Столичната полиция?

5 7714 29.09.2017
Само във Фрог: Жената на убития Боби Цанков поема разследването в Столичната полиция?

Гласят жената на убития радиоводещ Боби Цанков да поеме разследването на икономическите престъпления в СДВР. Това съобщиха за Форг нюз източници от вътрешното ведомство.


Те уточниха, че Юлия направила стремглава кариера през последните години. Първо поела шефският пост на разследващия екип в 9-то РУП. В момента изпълнява същата дейност в Първо районно в столицата. От няколко месеца, обаче на най-високо ниво в МВР се умувало как Юлия Цанкова да застане начело на разследващите ченгета в столичната полиция. Неприятното било, че трябвало да се махне човек със здравословни проблеми, което не било морално, коментират запознати с проблема. Въпреки неудобството, полицейски началници правели всичко възможно да стане размяната. Обясняват го с факта, че Цанкова изцяло спечелила симпатиите им.

Радиоводещият Боби Цанков бе разстрелян на 5 януари 2010 година във входа на кооперация на столичния булевард „Стамболийски”. По това време Юлия била бременна в петия месец. Малката наследница носи името на майка си. Приживе срещу Цанков се водеха дела за измами на десетки граждани.

Според медийни побликации любовта между двамата пламнала при едно от задържанията на радиоводещият.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама