НОВИНИ


Задава ли се втори цирк "ала Делян Добрев", този път с ”поразяващата уста” Антон Тодоров?

15 9005 06.10.2017
Задава ли се втори цирк

След куп прояви, шокиращи добре възпитаните хора, на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров му бе поискана оставката. Именно поискана, а не подадена.


Инициатори на искането са две извънпарламентарни партии-  "Движение България на гражданите" (ДБГ) и "Да, България". БСП се задоволи да осъди цензурата на ГЕРБ.

Сега Борисов трябва да реши-дали да организира втори цирк около евентуалната оставка на "разследващия" документалист или да се направи, че не е чул. Номерът с връщането на оставката на депутат вече бе изигран в случая с Делян Добрев, едва ли повторението ще е по-добро.

Все пак по-рано днес ГЕРБ се разграничи от своя устат депутат и обяви, че казаното от него е "лична позиция". Лична, лична, ама колко да е лична в една партия и парламентарна група ,в които "всичко се съгласува с Бойко Борисов", както обяви вчера Цветан Цветанов.

Затова двете извънпарламентарни партии сега питат-"Говори ли Антон Тодоров от името на Бойко Борисов или Цветан Цветанов, когато заплашва журналисти, заради зададени въпроси или когато се опитва да прави внушения за финансиране на медии и заявки, че ще стъпче противници, какъвто бе случаят със Сашо Диков преди седмица?"

БСП обаче не иска оставка, а "медиите са отразяват истината". Това добре, но кои медии? Тези, които са на Делян Пеевски ли или тези, които са с неизвестни собственици, но водят ясна политика. Ако иде реч за интернет медии, някои от тях и сега не мълчат, но полза няма. Управляващи, прокуратура и следствие се правят на глухи и не дават ухо на нищо, насочено към корупция във властта.

Затова управляващите следват строго линията "Хляб и зрелища", като наблягат на зрелищата. Те са безплатни, осигуряват ги хора като Антон Тодоров и някои негови колеги от групата на ГЕРБ и предизвикват голям резонанс в обществото.  Така че нека видим сега ще има ли шоу "ала Делян Добрев" и ако има, колко от депутатите ще раздерат ризите си и с голи гърди ще защитят авторът на "Шайка".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама