АРТ ДЖУНГЛА


Татяна Лолова получи „Златна роза“ за цялостен принос към българското кино

0 5407 06.10.2017
Татяна Лолова получи „Златна роза“ за цялостен принос към българското кино
Татяна Лолова

Именитата актриса Татяна Лолова ще получи наградата „Златна роза“ за цялостен принос към българското кино. Отличието ще ѝ бъде връчено на церемонията по закриването утре на 35-ия Фестивал на българския игрален филм „Златна роза“ от директора на Националния филмов център Камен Балкански, съобщиха организаторите.


Кариерата на Татяна Лолова в киното започва в началото на 60-те години на 20-и век и продължава с пълна сила и до днес. Призната в театъра, киното и телевизията, нейната ярка характерност прави ролите ѝ запомнящи се и любими, отбелязват от НФЦ. Обичаната от поколения зрители актриса е почетен гост на „Златна роза“ и радва с присъствието и големия си талант варненци и гостите на фестивала.

 

Кариерата на Татяна Лолова в киното започва в началото на 60-те години на 20-и век и продължава с пълна сила и до днес, припомнят от пресцентъра на организаторите. Призната в театъра, киното и телевизията, нейната ярка характерност прави ролите ѝ запомнящи се и любими, отбелязват от НФЦ. Обичаната от поколения зрители актриса е почетен гост на „Златна роза“ и радва с присъствието и големия си талант варненци и гостите на фестивала.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама