НОВИНИ


Министър Кралев - специалист по всичко: от бокс, през БФС до базата на ЦСКА

0 4432 18.10.2017
Министър Кралев - специалист по всичко: от бокс, през БФС до базата на ЦСКА
Красен Кралев БГНЕС

Яд ме е. Няма българин, който да не го е яд. Някои фенове залитат в крайности, в хейтърски коментари. Трудно ще се отдаде българин да се изправи два пъти в мач за световната титла. Но той си знае какво се е случило. Това коментира спортният министър Красен Кралев.


Това не е първият или последният мач, когато претендентът се отказва, допълни той. Финансовият и моралният залог е голям. Дори да  загубиш срещата е престиж и шоу. Уважавам решението на Кубрат. Освен за парите, големите спортисти работят и за честта си. Но Кубрат не е загубил шансовете си като претендент, каза още той пред bTV.

Във всяка федерация има лобита, групи и противоборства. Това не е български патент. Винаги преди конгрес има напрежение. Чрез медиите се премерват сили, така той коментира появилите си коментари за кръг "Царско село" и кръг "Домусчиев" в БФС. Оше няма кандидатури. Но е ясно, че Боби Михайлов ще е кандидат, обясни Кралев.

Няма спор за спортните зали за ЦСКА. Имаше клевета, темата е приключена. Сега е важно да се приключи търга с базите. Ние сме приключили с тръжната документация. Наясно сме кой, кой е. Наясно сме кой вдига пушилката, поясни министърът. Има закон, който трябва да се спази. Трябва да си извървим пътя, допълни той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама